Maandagavond was de feestelijke diploma-uitreiking voor de vwo-leerlingen en dinsdagavond konden de havoleerlingen hun diploma in ontvangst nemen. In de aula en in twee grote tenten, die aan de achterkant van de school geplaatst waren, werden de leerlingen en hun familieleden ontvangen.

Nadat de rector Eelke de Boer en de afdelingsmanager Eva Supit aan het woord waren om de aanwezigen te verwelkomen, was het aan de mentoren om zich tot de leerlingen te richten. Veel foto’s van heden en verleden passeerden de revue. Hierna kwam het moment waar de leerlingen vol spanning op hadden gewacht, namelijk het ondertekenen van hun diploma. Als afsluiting gingen de leerlingen naar buiten om vol enthousiasme hun 'academic cap' in de lucht te gooien. Op het schoolplein werden felicitaties uitgewisseld en werd nog even nagepraat onder het genot van een lekker drankje en hapje.

Alle geslaagden wensen we een succesvolle vervolgstudie toe of een mooi tussenjaar. We hopen hen in de toekomst nog eens op het ATC te mogen verwelkomen.

 

Hieronder staan links naar de fotoreportages van de diploma-uitreikingen.

Diploma uitreiking sessie 1 - aula

Diploma uitreiking sessie 1 - ABC

Diploma uitreiking sessie 1 - tent schoolplein

Diploma uitreiking sessie 2 - tent schoolplein

Diploma uitreiking sessie 2 - ABC 

Diploma uitreiking sessie 2 - aula

Diploma uitreiking - H5a

Diploma uitreiking - H5b

Diploma uitreiking - H5c

Diploma uitreiking - H5d

Diploma uitreiking H5e

 

Foto-impressie