Klik hier voor de voorlichting voor de ouders van groep 8-leerlingen.

Zit je in groep 8 en heb je ook zo’n zin om volgend jaar naar de middelbare school te gaan? Kom dan vooral bij ons (digitaal) sfeerproeven! Om alvast een goede indruk van het Alberdingk Thijm College krijgen en de aangename sfeer te proeven, kijk dan naar de filmpjes, die hieronder staan. Veel kijkplezier!

 

Woensdag 23 november 2022 is er weer een kennismakingsmiddag voor leerlingen die kennis willen maken met het gymnasium op het ATC. Inschrijven kan via deze link. Op maandag 21 november ontvangt iedereen een bevestigingsmail. Een groot aantal leerlingen heeft zich ondertussen al ingeschreven. Op woensdag 23 november kunnen we helaas niet nog meer leerlingen verwelkomen. Als alternatief is er natuurlijk wel de open lesmiddag op 18 januari. Ook daar worden gymnasiumlessen aangeboden!

Zaterdag 14 januari 2023 is de jaarlijkse Open dag van 09.00 uur - 12.30 uur. De docenten presenteren dan hun vakken en beantwoord en alle vragen. Je kunt een rondleiding door de school krijgen van een brugklasleerling, die uit eigen ervaring van alles over het ATC kan vertellen, of je kunt zelf op onderzoek uitgaan. Het is mogelijk om aan de hand van een puzzeltocht de hele school te bekijken. In diverse lokalen liggen leuke boeiende opdrachtjes klaar. Als je deze goed uitvoert, dan kan er op een aangegeven plek een presentje opgehaald worden.

Woensdag 18 januari 2023 organiseren we de open lesmiddag van 14.00 tot 16.00. Leerlingen kunnen zich op de open dag en via deze link inschrijven. Op 16 januari krijgt iedereen een mail met de laatste informatie.

Donderdag 26 janurari 2023 is de openavond voor ouders. De directie, docenten en de leerlingenraad zijn aanwezig om iedereen van informatie te voorzien.

 

 

Sfeerimpressie, waarin leerlingen hun ATC laten zien

Eelke de Boer (rector) vertelt hier over het ATC

Wat het ATC zo leuk maakt volgens docenten

De VrijdagMiddagActiviteiten

 Neem hieronder een kijkje in een les op het ATC

 

Virtual Tour

Meer weten? Blijf ons volgen via social media!

Like ons op Facebook of Instagram en bekijk het kunstwerk van de week, de muziekoptredens, de excursies en andere bruisende activiteiten bij ons op school.

FB-pagina ATC    ATC op Insta

Tot slot: vergeet je niet aan te melden!

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de officiële aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

 

Lees hier alles over het aanmelden