Zit je in groep 8 en heb je ook zo’n zin om volgend jaar naar de middelbare school te gaan? Kom dan vooral bij ons sfeerproeven. Dit jaar kunnen we helaas geen open dag houden (in verband met de richtlijnen), maar niet getreurd: op de open lesmiddag van 10 februari doen we er alles aan om er een leuke middag van te maken. Kom je gezellig langs? Schrijf je dan hieronder in. Je wordt in een groep ingedeeld, waarmee je het ATC op z’n best gaat beleven. Als je er woensdag 10 februari niet bij kunt of wil zijn, bekijk dan deze pagina en de rest van de website om een goede indruk te krijgen van het ATC.

Ook voor je ouders hebben we deze pagina op onze site gemaakt, om zo het ATC digitaal te beleven. Zij kunnen zich ook inschrijven om een videogesprek met een medewerker van het ATC te voeren om al hun vragen te stellen. En op donderdag 21 januari organiseren we een digitale voorlichtingsavond voor hen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een informatiepakket aan te vragen.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Groep 8' er:

De open lesmiddag is op 10 februari 2021 van 14.00 - 16.00 uur.

Hier kun je je inschrijven voor de open lesmiddag.

Vraag hier het informatiepakket aan, als je er 10 februari niet bij bent.Ouder:

Hier kunt u de digitale voorlichtingsavond voor ouders volgen. 
   De presentaties kunt u donderdag 21 januari vanaf 19.45 uur bekijken.           

 

 

Schrijf u hier in voor een digitale Meet&Greet met een medewerker. We zullen samen met u een geschikt moment uitkiezen.

Sfeerimpressie, waarin leerlingen hun ATC laten zien                Eelke de Boer (rector) vertelt hier over het ATC

Wat het ATC zo leuk maakt volgens docenten                             De VrijdagMiddagActiviteiten

 Neem hieronder een kijkje in een les op het ATC

 

Meer weten? Blijf ons volgen via social media!

Like ons op Facebook of Instagram en bekijk het kunstwerk van de week, de muziekoptredens, de excursies en andere bruisende activiteiten bij ons op school.

FB-pagina ATC    ATC op Insta

 

Tot slot: vergeet je niet aan te melden!

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

De officiële aanmelding start op maandag 1 maart 2021 en eindigt op vrijdag 5 maart 2021 om 12.00 uur. Het aanmeldingsformulier kan echter al eerder ingeleverd worden mits er een defintief schooladvies van de basisschool bijgevoegd is.

 

Lees hier alles over het aanmelden