Haal het beste uit jezelf!


Een aantal leerlingen op het Alberdingk Thijm College is zeer getalenteerd in topsport of op muzikaal gebied. Ben jij zo’n talent? Dan geven we je graag de kans om ook buiten school het beste uit jezelf te halen. Tegelijkertijd willen we je helpen om op een zo hoog mogelijk niveau je schooldiploma te halen.

Begeleiding


De talentcoördinator begeleidt talenten op het ATC. Ze geeft tips om de sport of muziek en het schoolwerk in goede banen te leiden en monitort de leerprestaties.

In sommige gevallen is het mogelijk om voor een bepaald vak een aangepast programma te volgen, zodat er na school meer tijd over blijft voor je andere bezigheden. Zo blijft de combinatie school en topsport of muziek op hoog niveau mogelijk. Daarnaast vinden we het waardevol dat je jouw talent ook binnen de school inzet en laat zien.       

Begeleiding vanuit school is mogelijk als:


-  je een status hebt gekregen in jouw talent (bijvoorbeeld een LOOT-status);
-  je deelneemt aan een selectieteam buiten je eigen club;
-  je gemotiveerd bent voor je talent, maar ook voor school.

Contact

Wil je voor begeleiding in aanmerking komen of heb je vragen? Neem dan contact op met de coördinator talentbegeleiding, Marjan van der Zwaan-Brouwer. Ze is per e-mail te bereiken: m.vanderzwaan@atscholen.nl