Zit je in groep 8 en heb je ook zo’n zin om volgend jaar naar de middelbare school te gaan? Kom dan vooral sfeerproeven bij ons. We doen er alles aan om er volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM weer een leuke ochtend van te maken op de open dag. Kom je gezellig langs? Schrijf je dan hieronder in. Helaas kunnen je ouders niet mee naar binnen op die dag, maar je wordt dan in een groep ingedeeld waarmee je het ATC op z'n best gaat beleven. Ook als je wel kunt komen maar liever thuis blijft, bekijk dan deze pagina en de rest van de website om je te oriënteren op een nieuwe school.

Schrijf je hier in voor de open dag, de ATC Experience, op 9 januari.

Vraag hier het informatiepakket aan, als je er 9 januari niet bij bent.

 

Bekijk de ATC sfeerimpressie

Maak kennis met Eelke de Boer, de rector van het ATC.

Vraag alles aan een echte ATC-er

Heb je vragen voor één van onze docenten of leerlingen? Heel goed! Dan ontdek je pas echt hoe het is op het Alberdingk Thijm College. Op 9 januari 2021 zit een panel klaar om alle vragen van jou en van je ouders te beantwoorden. Tegen die tijd kun je hier terecht om contact te leggen.

Meer weten? Blijf ons volgen via social media!

Like ons op Facebook of Instagram en bekijk het kunstwerk van de week, de muziekoptredens, de excursies en andere bruisende activiteiten bij ons op school.

FB-pagina ATC    ATC op Insta

 

Tot slot: vergeet je niet aan te melden!

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

De officiële aanmelding start op maandag 1 maart 2021 en eindigt op vrijdag 5 maart 2021 om 12.00 uur. Het aanmeldingsformulier kan echter al eerder ingeleverd worden mits er een schooladvies van de basisschool bijgevoegd is.

 

Lees hier alles over het aanmelden