Zit je in groep 8 en heb je ook zo’n zin om volgend jaar naar de middelbare school te gaan? Kom dan vooral bij ons sfeerproeven. Omdat er dit jaar geen open dag en vooralsnog geen open lesmiddag mogelijk was, hebben we op vrijdag 19 februari  een spannende digitale escaperoom georganiseerd.

Voor jullie en voor jullie ouders hebben we deze pagina op onze site gemaakt, om het ATC digitaal te kunnen beleven. Ouders kunnen zich ook inschrijven om een videogesprek met een medewerker van het ATC te voeren om al hun vragen te stellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een informatiepakket aan te vragen.

Sfeerimpressie, waarin leerlingen hun ATC laten zien                Eelke de Boer (rector) vertelt hier over het ATC

Wat het ATC zo leuk maakt volgens docenten                             De VrijdagMiddagActiviteiten

 Neem hieronder een kijkje in een les op het ATC

 

Meer informatie?

- Vraag hier een informatiepakket aan.

- Bekijk hier de presentaties van de digitale voorlichting voor ouders.

- Vraag hier een digitale Meet&Greet aan met een medewerker van het ATC.

Meer weten? Blijf ons volgen via social media!

Like ons op Facebook of Instagram en bekijk het kunstwerk van de week, de muziekoptredens, de excursies en andere bruisende activiteiten bij ons op school.

FB-pagina ATC    ATC op Insta

 .

Tot slot: vergeet je niet aan te melden!

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

De officiële aanmelding start op maandag 1 maart en eindigt vrijdag 19 maart 2021. Het aanmeldingsformulier kan echter al eerder ingeleverd worden mits er een definitief schooladvies van de basisschool bijgevoegd is.

 

Lees hier alles over het aanmelden