ATC Gymnasiumdagen voor groep 8

Ben je nieuwsgierig naar het ATC Gymnasium en krijg je waarschijnlijk een vwo-advies? Kom dan naar de ATC Gymnasiumdagen voor groep 8!

Wat?

Verdiep je in de Griekse culinaire tradities door gerechten uit de Klassieke Oudheid te maken, probeer te ontsnappen uit een Romeinse villa en leef je in in de Griekse mythen. Hieronder kun je je inschrijven.

Wanneer?

  • 17 november 2021 van 14.30 – 16.00 uur.
  • 8 december 2021 van 14.30 – 16.00 uur.

Schrijf je  hier  in.

 

Open dag op zaterdag 15 januari 2022 van 09.00 - 13.00 uur

Zit je in groep 8 en heb je ook zo’n zin om volgend jaar naar de middelbare school te gaan? Kom dan vooral bij ons sfeerproeven! Dat kan tijdens de Open dag op zaterdag 15 januari 2022 van 09.00 - 13.00 uur. Om alvast een indruk van de school te krijgen hebben we voor jullie en jullie ouders deze pagina gemaakt. Veel kijkplezier.

Sfeerimpressie, waarin leerlingen hun ATC laten zien

Eelke de Boer (rector) vertelt hier over het ATC

Wat het ATC zo leuk maakt volgens docenten

De VrijdagMiddagActiviteiten

 Neem hieronder een kijkje in een les op het ATC

 

Virtual Tour


Meer weten? Blijf ons volgen via social media!

Like ons op Facebook of Instagram en bekijk het kunstwerk van de week, de muziekoptredens, de excursies en andere bruisende activiteiten bij ons op school.

FB-pagina ATC    ATC op Insta

 .

Tot slot: vergeet je niet aan te melden!

Alle leerlingen uit groep 8 die zich binnen de officiële aanmeldperiode in maart inschrijven kunnen, als zij aan de benodigde voorwaarden voldoen, worden geplaatst. Er zal geen loting plaatsvinden.

 

Lees hier alles over het aanmelden