Alle tweedeklassers gaan deze weken voor het vak What Really Matters (WRM) in samenwerking met de jongerenorganisatie ‘Young Impact’ de wereld een beetje mooier maken. Ze gaan hun talent inzetten om in actie te komen voor iets dat zij écht belangrijk vinden. Hieronder een aantal voorbeelden.

Fiep Rademaker, Mayke Ravenhorst, Kiki Reinders en Xanne Workel uit V2g hebben geld opgehaald voor een goed doel, namelijk voor de Stichting van Robert Mars. Op 12 november 2009 werd er bij Robert een hersentumor ontdekt. Hij is maar tien jaar geworden. Er is na zijn dood een stichting opgericht, die onder andere geld inzamelt voor KIKA kankeronderzoek. De leerlingen hebben geld bijeengekregen door een huis-aan-huis collecte en een online bingo. Ze hebben maar liefst € 302,20 opgehaald! Wat een fantastisch resultaat!

Stan Schakel en Sander Zijtveld uit V2c hebben vol enthousiasme producten verzameld voor de voedselbank. Ook de Albert Heijn in Loosdrecht heeft een bijdrage geleverd. Aan de foto hieronder is te zien dat Stan en Sander veel mensen, die minder financiële mogelijkheden hebben, heel erg blij hebben gemaakt.

Koen Hendriks, Gail Paller en Jurre Spriensma uit V2d gingen met een prikker en een vuilniszak op pad om in de omgeving van school zwerfafval te verwijderen.

 Wat een geweldige initiatieven en activiteiten! We zijn heel trots op alle leerlingen!