Gisteravond was de feestelijke diploma-uitreiking voor de havoleerlingen. De avond was in twee tijdsmomenten verdeeld en vond plaats op drie locaties. In de aula en in twee grote mooi versierde tenten, die aan de achterkant van de school geplaatst waren, werden de leerlingen en genodigden ontvangen.

Nadat de rector Eelke de Boer en de afdelingsmanager Dennis Rijerse aan het woord waren om de aanwezigen te verwelkomen, was het aan de mentoren om zich tot de leerlingen te richten. Veel foto’s van heden en verleden passeerden de revue. Hierna kwam het moment waar de leerlingen vol spanning op hadden gewacht, namelijk het ondertekenen van hun diploma. Als afsluiting gingen de leerlingen naar buiten om vol enthousiasme hun 'academic cap' in de lucht te gooien. Op het schoolplein werden felicitaties uitgewisseld en werd nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Alle geslaagden wensen we een succesvolle vervolgstudie toe of een mooi tussenjaar. We hopen hen in de toekomst nog eens op het ATC te mogen verwelkomen.

De fotoreportage van de leerlingen uit H5d en H5e staan op deze pagina.