De leerlingen uit de brugklas zijn deze week drie dagen met een grote groep begeleiders op excursie naar Texel. De eerste groep is maandag heel vroeg vanaf school richting Den Helder vertrokken. Iedere klas verblijft met hun begeleiders op een andere locatie. Het doel van deze excursie is drieledig: ervaring opdoen door middel van waarnemingen in de natuur, het uitvoeren van opdrachten voor diverse vakken op verschillende plekken op het eiland en het beter leren kennen van de medeleerlingen. Er ontstaan weer heel wat nieuwe vriendschappen.

Het is natuurlijk heel erg spannend zo een eerste excursie op de middelbare school. Er is een afwisselend programma, dat onder andere bestaat uit een bezoek aan de Slufter, vogels spotten en leuke watersportactiviteiten.  Ook is er een sport zeskamp en een bonte avond met silent disco georganiseerd. Op de fiets gaan de leerlingen van de ene naar de andere locatie. De filmpjes en de fotoreportage hieronder geven u een goed beeld van deze dagen. U kunt zien dat de leerlingen veel lol samen hebben.

De foto's en dagfilms zijn gemaakt door Felix Mei en Stijn Nuvemann uit 5 havo. Ze hebben een enorme prestatie geleverd en hebben zich voor 100% ingezet om tot een geweldig resultaat te komen. Hieronder vindt u de foto- en filmreportage van maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 september.

stijn en felix 320 x320   Felix en Stijn