Laura Hendriks is een oud-leerling, die in 2019 met het diploma op zak het ATC heeft verlaten. Deze week komt haar eerste boek uit: ‘Het geheime talent’. Wat een geweldig nieuws! Het is te koop bij Bravenewbooks.nl, Bol.com en vele websites van boekwinkels, waaronder Bruna, Libris, AKO.

Als kind is Laura veel voorgelezen. Hierdoor is de interesse om zelf boeken te gaan lezen ontstaan. Ze heeft vele boeken verslonden. In groep 5 van de basisschool liet de docent de leerlingen één uur per week een verhaal schrijven naar eigen idee. De docent was bijzonder onder de indruk en Laura vond het verhalen schrijven erg leuk. Toen is de wens ontstaan om later schrijfster te worden.

Na de middelbare school is Laura naar de Schrijversacademie in Utrecht gegaan. In eerste instantie werd er een basismodule gevolgd en vervolgens heeft ze zich gespecialiseerd in ‘Romans en korte verhalen’.

‘Het geheime talent’ is niet echt een roman maar meer een fantasy verhaal. Laura hoopt dat de lezers zich helemaal onderdompelen in de nieuw gecreëerde wereld en denkt dat ze er veel plezier aan zullen beleven.

De wens van Laura is om van het boeken schrijven een fulltime beroep te maken. We hopen dat dit gaat lukken en dat ze net zo bekend zal worden als haar grote voorbeeld JK Rowling, de schrijfster van de Harry Potterverhalen. Heel veel succes!

 

 

ik met boek 2 900x copy