'The Green Project' is een project dat als doel heeft om het bewustzijn van de leerlingen op het gebied van duurzaamheid en milieu te vergroten. Dat gebeurt onder leiding van docente Tara Sikking.

In de gangen, de lokalen en de kantoren staan veel groene planten, die door de leerlingen uit de tweede en derde klas vrijwillig en met veel enthousiasme verzorgd worden. Biologiedocent Jos Abma heeft de afgelopen tijd een groot aantal stekjes gekweekt van planten van 'The Green Project'. Morgen zal een deel in potjes gedaan worden en door de hele school verspreid worden. Ook leerlingen uit 5 vwo gaan als onderdeel van een klein project thuis stekjes verzorgen en verder kweken. 

Docent Bert Verwoerd gaat met een groepje leerlingen binnenkort aan de slag met het kweken van kruiden. Hij zal hen van alles leren over de aanplanting en verzorging.

Nu een deel van de leerlingen weer op school is hebben de leden van 'The Green Project' de plantenbakken op het schoolplein gevuld. Dat ziet er weer fleurig uit!

Zaterdag 20 maart a.s. is de Landelijke Opschoondag. Er worden dan door heel Nederland activiteiten georganiseerd om zwerfafval te verwijderen. Een aantal leerlingen zal deze dag in zijn/haar omgeving mee gaan helpen. De dag wordt georganiseerd door de Stichting Nederland Schoon.

Foto impressie