Eén keer per jaar krijgen de leerlingen de mogelijkheid om hun kwaliteiten op het gebied van zang en dans te laten zien tijdens ATC Live. Het is altijd een geweldig spektakel!

Aan de hand van een hele spannende selectieronde worden de leerlingen uitgekozen, die op zullen gaan treden in De Vorstin in Hilversum. Wie wil er nu niet op dit poppodium staan! Op donderdag 11 februari 2021 vindt de volgende ATC Live plaats. De avond zal iets anders verlopen dan voorgaande jaren. De optredens vinden wel in De Vorstin plaats, maar een groot publiek kan deze optredens via de ATC Live Stream volgen. We raden u aan om deze bijzondere avond alvast in uw agenda te vermelden.

De leerlingen kunnen zich tussen vandaag en 1 december 23.59 uur voor de audities aanmelden door middel van het inzenden van een video opname van hun optreden. Een deskundige jury, bestaande uit vier muziekdocenten (zie de foto's hieronder vlnr Marc Brunner, Theo Duurland, Martin Jagt en Hellen Vissers) en de ATC Live leerlingcommissie, zal beslissen wie er door kan gaan naar de volgende ronde. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor de organisatie van dit evenement. 

 

  marc brunner copy    theo duurland copy    martin jagt copy    hellen vissers  

   

De ATC Live huisband, die de zangers en/of zangeressen begeleidt, zal natuurlijk ook weer acte de présence geven. Deze band wordt door de muziekdocenten samengesteld en bestaat uit getalenteerde instrumentalisten van het ATC.

Klik hier om filmpjes te bekijken van eerdere edities van ATC Live.

We zijn heel benieuwd hoe de avond eruit zal gaan zien. Ieder jaar weer worden de aanwezigen verrast door bijzonder talentvolle leerlingen. De Vorstin staat tijdens ATC Live altijd op zijn kop. Het is een feestje om deze avond (digitaal) bij te wonen. We houden u op de hoogte!