• Nieuws


Dinsdagavond was de feestelijke diploma-uitreiking voor de havoleerlingen en woensdagavond konden de vwo-leerlingen hun diploma in ontvangst nemen. De avond was in drie tijdsmomenten verdeeld van ongeveer anderhalf uur en vond plaats op drie locaties. In de aula en in twee grote tenten, die aan de achterkant van de school geplaatst waren, werden de leerlingen en genodigden ontvangen. De thuisblijvers konden de avond via een livestream volgen. Zo kon toch iedereen bij dit speciale moment 'aanwezig zijn'.

Nadat de rector Eelke de Boer en de afdelingsmanager aan het woord waren om de aanwezigen te verwelkomen, was het aan de mentoren om zich tot de leerlingen te richten. Veel foto’s van heden en verleden passeerden de revue. Hierna kwam het moment waar de leerlingen vol spanning op hadden gewacht, namelijk het ondertekenen van hun diploma. Als afsluiting gingen de leerlingen naar buiten om vol enthousiasme hun 'academic cap' in de lucht te gooien. Op het schoolplein werden felicitaties uitgewisseld en werd nog even nagepraat onder het genot van een glaasje bubbels. 

Alle geslaagden wensen we een succesvolle vervolgstudie toe of een mooi tussenjaar. We hopen hen in de toekomst nog eens op het ATC te mogen verwelkomen.

schermafbeelding 2021 07 08 om 16.11.24 copy copy  schermafbeelding 2021 07 08 om 16.11.01 copy copy  schermafbeelding 2021 07 08 om 16.12.16 copy copy  p1010980 copy copy

  

De foto's van de diploma-uitreikingen kunt u bekijken door middel van de onderstaande links. 

Diploma-uitreiking H5a  

Diploma-uitreiking H5b

Diploma-uitreiking H5c en H5e

Diploma-uitreiking H5d

Diploma-uitreiking blauw vwo - Aula 

Diploma-uitreiking vwo geel 1 ABC

Diploma-uitreiking vwo geel 2 ABC

Diploma-uitreiking vwo rood 1

Diploma-uitreiking vwo rood 2