Een Alberbinkie wordt aan het eind van het schooljaar uitgereikt aan leerlingen uit alle klassen, die een mooie prestatie neerzetten, een bijzondere tijd doormaken of in hun klas of binnen de school een speciale rol spelen.

Sterre Berkhout, Noor Kloppert, Eline Lugt en Kiki Peters uit G1A zijn vanmorgen in het zonnetje gezet, omdat zij door hun inspirerende ideeën en activiteiten zijn opgevallen. 


Tijdens de vrijdagmiddagactiviteiten hebben zij namelijk een vooruitstrevend plan ontwikkeld om de school nog schoner te maken en tevens te houden. Ook denken zij na over duurzaamheid en de toekomst. 
Om de medeleerlingen en medewerkers van het ATC continu hierbij te kunnen betrekken, zijn ze bezig om een informatief instagram account op te zetten. Hun plannen zullen in het komende schooljaar verder uitgewerkt worden. Vanmorgen ontvingen deze positief ingestelde jongeren van de afdelingsmanager Veronique de Blocq van Scheltinga een speciaal voor hen vervaardigde Alberbinkie.

         alberbinkie 2020 2 copy copy

Onderstaande leerlingen uit de bovenbouw hebben ook een Alberbinkie ontvangen. Dit is een kleine selectie van de leerlingen, die deze bijzondere onderscheiding gekregen hebben.

v.l.n.r. Achraf el Helali (V5), Carlijn Ravenhorst (H4c), Dalia Ezati (H4e - geen foto) en Roos Verhoef (V5)

 

Alle leerlingen, die een Alberbinkie hebben ontvangen, willen wij graag hierbij nogmaals van harte feliciteren!

Foto impressie