Dennis Rijerse, afdelingsmanager van 4 en 5 havo en tevens docent lichamelijke opvoeding (lo), heeft de ATC LockDown Under challenge samen met de andere docenten lo opgezet om de leerlingen en ook de medewerkers meer te laten bewegen. De bedoeling is om naar Australië en terug te lopen, rennen, fietsen, skaten, longboarden etc. Dat is hemelsbreed 30.000 kilometer! Via Strava wordt gekeken hoeveel kilometers er al afgelegd zijn. 

Onderstaand artikel stond op 23 januari jl. in het NH Nieuws. Er stonden ook twee filmpjes bij: een enthousiast verhaal van Ida Klarenbeek uit 4 havo en een filmpje over het bereiken van de eerste 1.000 km. Klik hier om het hele krantenartikel inclusief filmpjes te bekijken. Ook RTL Nieuws heeft aandacht aan deze challenge besteed.

 

atc challenge kop 800x
atc challelnge 1 800x
atc challenge 2 800x
atc challenge 3 800x


Dit weekend zijn we de 2.000 kilometer voorbij gesneld! We passeerden toen Athene. Ans Oomen, docent klassieke talen, vertelt in onderstaand filmpje van alles over deze bijzondere stad en moedigt iedereen aan om veel kilometers te maken. Op naar de 3.000 kilometer! 
 

 

Om de route, de inmiddels afgelegde afstand en alle verhalen te bekijken klik hier.

 

atc australie run 640x