Eén keer per jaar krijgen de leerlingen de mogelijkheid om hun kwaliteiten op het gebied van zang en dans te laten zien tijdens ATC Live. Het is altijd een geweldig spektakel!

Aan de hand van een spannende selectieronde worden de leerlingen uitgekozen, die op zullen gaan treden in De Vorstin in Hilversum. Wie wil er nu niet op dit poppodium staan! Op maandag 14 februari 2022 vindt de volgende ATC Live plaats. Zet deze datum alvast in uw agenda.

De leerlingen kunnen zich tot 12 november voor de audities aanmelden. Een deskundige jury, bestaande uit de ATC-muziekdocenten Theo Duurland, Martin Jagt, Stefan Kooij en Hellen Vissers en de ATC Live leerlingcommissie, zal beslissen wie er door kan gaan naar de volgende ronde.

De ATC Live huisband, die de zangers en/of zangeressen begeleidt, zal natuurlijk op 14 februari weer acte de présence geven. Deze band wordt door de muziekdocenten samengesteld en bestaat uit getalenteerde instrumentalisten van het ATC. 

We zijn heel benieuwd hoe de avond eruit zal gaan zien. Ieder jaar weer worden de aanwezigen verrast door bijzonder talentvolle leerlingen. De Vorstin staat tijdens ATC Live altijd op zijn kop. Het is echt een feestje om deze avond bij te wonen. We houden u op de hoogte!