Leerlingen uit klas 3 volgen sinds dit schooljaar op dinsdagmiddag interessante en erg leuke modules (DMM). Deze lijken wat betreft opzet en vorm op de vrijdagmiddagactiviteiten van klas 1. Bij de module ‘Foodtruck Startup’ leren de leerlingen, die van lekker eten houden, de basis van het koken. Iedere week worden er andere gerechten uit verschillende wereldkeukens gemaakt en leren de leerlingen iets over seizoensgebonden producten en duurzaam koken.

In de tweede helft van het blok leren de leerlingen wat het is om professioneel te koken. Ze gaan nadenken over inkoop en verkoop en over prijsbepaling. Ook gaan alle leerlingen een eigen ‘signature dish’ bereiden. De periode wordt vandaag afgesloten met het ‘ATC Food Festival'.

De leerlingen hebben vanmiddag overheerlijke snacks bereid, die via de 'ATC Snack Service'-link besteld konden worden. Eind van de middag werden de bestelde snacks in het lokaal afgeleverd. Toen was het smikkelen en smullen geblazen.

Men kon kiezen uit de volgende snacks:
- Cinnamon rolls (Jago, Annephine, Tess en Sil)
- Double chocolate chip cookies (Isa, Maud en Laura)
- Macarons met frambozenbotercrème (Sophie, Julie en Vera)
- Pizzarolls met pesto, ham of salami (Daphne en Anna)
- Stroopwafel muffins met botercrème (Emmy, Emmelie, Liv en Katja)
- Stroopwafel pancakes met stukjes stroopwafel, verse slagroom en stukjes karamel (Mike, Linde, Sebastiaan en Teun)
- Vegan dumplings (Thomas, Olivier en Lisanne)

De lessen werden gegeven door docent en tevens culinair expert Kevin van Osch. De foto's in de fotoreportage zijn gemaakt door Julian van der Hoek (V3d).