Afgelopen vrijdag was de laatste dag dat er gebruik gemaakt werd van de locatie 'Klein ATC' aan het Peter Planciusplein. Het was een leuke plek waar de leerlingen uit 4 havo met veel plezier de lessen volgden en samen konden chillen. Met name in 4 havo stromen veel leerlingen in. Een eigen locatie zorgt voor verbinding en gezelligheid met leeftijdsgenoten.

Omdat de ruimte te klein is geworden, is er gezocht naar een geschikte nieuwe locatie voor komend schooljaar. Dan zullen de leerlingen uit zowel 4 als 5 havo de lessen in de voormalige Savornin Lohmanschool aan de Van Ghentlaan gaan volgen. We zijn ervan overtuigd, dat ze zich ook hier snel thuis zullen voelen.

Leo Bonomo was altijd op 'Klein ATC' aanwezig. De leerlingen en docenten konden ieder moment bij hem terecht. Hij heeft deze rol fantastisch ingevuld! Dennis Rijerse was als afdelingsmanager 4 en 5 havo ook vaak op locatie. Gedurende de laatste twee jaar was er een vervangend aanspreekpunt nodig. Dit heeft Ruud de Haas in eerste instantie op zich genomen, maar nadat hij facilitair manager is geworden heeft Marjan van der Zwaan - Brouwer het van hem overgenomen. Ze hebben deze afdeling een heel gezellig en warm karakter gegeven. Dit kon natuurlijk niet zonder een mooi docententeam. Iedereen heeft zich vol enthousiasme ingezet om alles goed en op een prettige manier te laten verlopen. En dat is zeker gelukt! We danken allen voor hun geweldige inzet!

 

klein atc 6 jaar 2 copy        

Leo Bonomo en Dennis Rijerse