Normaalgesproken gaan de leerlingen uit 4 havo in september op excursie naar Berlijn. Helaas kon dat dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan. Omdat er veel nieuwe leerlingen van buitenaf in deze klas zitten, was er op 18 september een activiteitendag georganiseerd om elkaar in ontspannen sfeer beter te leren kennen.

Er was een leuk en afwisselend programma samengesteld. Op Klein ATC volgden de leerlingen een graffitiworkshop . Het was mooi weer, dus de activiteiten vonden buiten plaats. Bij Bowlingcentrum & Partycentrum Hilversum zijn de leerlingen de sportieve strijd aangegaan.

De Avontuurfabriek in Loosdrecht heeft een groot aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Hier is een beach-challenge georganiseerd op het nieuw aangelegde strand in de buitenlucht. Er was een grote variatie aan actieve- en passieve spellen. Zo werd onder andere geheugen, samenwerking, behendigheid en communicatie getest.

Als afsluiting was er een BBQ op het ATC. Het was ook hier een gezellig samenzijn met lekkere hapjes en drankjes. Het was een bijzonder geslaagde dag! Benieuwd naar de foto's? Hieronder staat een mooie fotoreportage, die gemaakt is door Anne Steenbeek (V6) en Milou Venema (V5).