Op het ATC lopen heel wat leerlingen (en ook docenten) rond die op creatief gebied iets willen of iets te bieden hebben. Om te zorgen dat deze mensen elkaar vinden, introduceert het ATC het platform “Skills & Thrills.” Dit platform is een pilot en wordt opgezet door Marc Brunner, docent muziek en “specialist kunst en ambitie.”

 skills en thrills 720

Het platform dient als virtuele ontmoetingsplaats voor leerlingen die op creatief gebied iets willen. Dus wanneer je iets of iemand zoekt voor jouw project, iets wilt leren of het leuk vindt om je kennis te delen, dan kun je op deze pagina een oproep plaatsen en op deze manier in de school kenbaar maken. Zie het als een kruising tussen Facebook en Marktplaats voor creatieve wensen.


In principe zijn er op dit moment drie mogelijke categorieën waarin je iets of iemand kunt zoeken of aanbieden:

 1. Talent aangeboden/gezocht:
  Zoek je voor je band of ander creatief project iemand? Of heb jij bepaalde ambities en wil je graag meedoen met een band of project?

 2. Skill Seeker:
  Wil je buiten de lessen om iets leren, zoals bijvoorbeeld hoe maak je een beat in Garageband, hoe edit je een video in Final Cut Pro of hoe gebruik je een spiegelreflex camera. Plaats dan een oproep als Skill Seeker.

 3. Skill Teacher:
  Ben jij iemand die specifieke skills heeft op een creatief vlak en vind jij het leuk om je kennis met anderen te delen. Bied jezelf aan als Skill Teacher.


  Naast deze kolommen is er een kolom voor algemene mededelingen. Denk bijvoorbeeld aan aankondigingen van optredens of tentoonstellingen waar je aan meedoet. Ook is er een kolom voor leerlingen die zich willen aanmelden om mee te doen aan een pauzeconcert. De pilot-pagina voor de ''ATC Skills and Thrills" vind je hier. Voor vragen of suggesties kun je contact opnemen met meneer Brunner: m.brunner@atscholen.nl

Spread the word and get creative!​