Open Dag op het Alberdingk Thijm College. Bent u op zoek naar een goede middelbare school in Hilversum?

Open dag

​Zaterdag 12 januari 2019 is de jaarlijkse open dag van 09.00 - 12.30 uur. Docenten presenteren dan hun vakken in diverse lokalen en beantwoorden alle vragen. Je kunt een rondleiding door de school maken met een brugklasleerling, die uit eigen ervaring van alles over het ATC kan vertellen, of je kunt zelf op onderzoek uit gaan. De directie, de oudervereniging, de leerlingenraad en de docenten van de huiswerkklas zijn aanwezig om iedereen van informatie te voorzien. In het muzieklokaal zijn optredens, in de aula kun je een cadeautje ophalen en zien welke leuke activiteiten we op vrijdagmiddag doen. In de gymzaal zijn sportactiviteiten door leerlingen en bij drama kun je toneelspelen. Op de tweede etage is de kunstafdeling met prachtige kunstwerken van de leerlingen. Ook kun je een speurtocht door de school maken.

 

Leerlingen uit groep 8 kunnen zich hier inschrijven voor de open lesmiddag, die op woensdag 16 januari 2019 van 14.00 - 16.00 uur plaatsvindt.


 
 
 
Donderdag 24 januari 2019  is er  een voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8. Na een presentatie door de schoolleiding krijgen de aanwezigen in drie rondes voorlichting over laptoponderwijs, de English Immersion Classes, leerlingbegeleiding, het mentoraat, het gymnasium, studievaardigheden of talentbegeleiding. We hopen u te mogen verwelkomen.