Open Dag op het Alberdingk Thijm College. Bent u op zoek naar een goede middelbare school in Hilversum?

Open dag

​​Zaterdag 12 januari 2019 was de jaarlijkse Open dag. De docenten presenteerden hun vakken in diverse lokalen en beantwoordden alle vragen. Je kon een rondleiding door de school maken met een brugklasleerling, die uit eigen ervaring van alles over het ATC vertelde, of je kon zelf op onderzoek uitgaan. Het was mogelijk om aan de hand van een puzzeltocht de hele school te bekijken. In diverse lokalen lagen leuke boeiende opdrachtjes klaar. Als deze goed vervuld waren dan kon een presentje opehaald worden.

De directie, de oudervereniging en de leerlingenraad waren aanwezig om iedereen van informatie te voorzien. Op vastgestelde tijden waren er presentaties van de schoolleiding in de collegezaal, concerten in het muzieklokaal en ook waren  er andere optredens.

 
 

 
Donderdag 24 januari 2019 was er een voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8. Na een presentatie door de schoolleiding kregen de aanwezigen voorlichting over laptoponderwijs, de English Immersion Classes, leerlingbegeleiding, het mentoraat, het gymnasium, studievaardigheden of ​talentbegeleiding.