Open Dag op het Alberdingk Thijm College. Bent u op zoek naar een goede middelbare school in Hilversum?

Voorlichtingsavond voor ouders

​​​​Donderdag 23 januari 2020 was er een voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 8. Na een presentatie door de schoolleiding kre​gen de aanwezigen voorlichting over laptoponderwijs, de English Immersion Classes, leerlingbegeleiding, het mentoraat, het gymnasium, studievaardigheden of ​talentbegeleiding.

 AE Image Carousel

Carousel Image

Zaterdag 11 januari 2020 was de jaarlijkse Open dag. De docenten presenteerden hun vakken​ en beantwoord​den alle vragen. Je kon een rondleiding door de school maken met een brugklasleerling, die uit eigen ervaring van alles over het ATC vertelde, of je kon zelf op onderzoek uitgaan. Het was mogelijk om aan de hand van een puzzeltocht de hele school te bekijken. In diverse lokalen lagen leuke boeiende opdrachtjes klaar. Als je deze goed uitvoerde, dan kon er in de aula een presentje opgehaald​ worden.

De directie, de oudervereniging en de leerlingenraad waren aanwezig om iedereen van informatie te voorzien. Op vastgestelde tijden waren er presentaties van de schoolleiding in de collegezaal, concerten in het muzieklokaal en een toneeloptreden in de gymzaal. Het was een erg leuke dag zowel voor de bezoekers als de medewerkers.​